Frequently Asked Questions

Doktersvoorschrift – Identiteitskaart – Beeldvorming/Verslag (indien U dit heeft)

Op het einde van de maand of behandelreeks wordt afgerekend. Bij betaling wordt U voorzien van bijhorend getuigschrift en origineel voorschrift welke op hun beurt afgegeven moeten worden aan desbetreffende mutualiteit om uw terugbetaling te verzekeren.  Betalen kan via bancontact/payconiq/overschrijving/cash.

Gelieve dit 4u op voorhand te laten weten. De vrijgekomen plaats kan dan mogelijks doorgegeven worden aan een andere patiënt. Indien de afspraak niet of niet tijdig wordt afgezegd, kan volgens de regelgeving van het RIZIV de afspraak aangerekend worden.

De praktijk is vlot bereikbaar met auto/fiets. Een bushalte is aanwezig 100 m verder op de Dendermondsesteenweg, te bereiken via de Admiraalstraat. Fietsen kunnen voor de praktijk geplaatst worden en parkeren met de auto is mogelijk in de gratis publieke parkeerplaatsen recht tegenover de praktijk.

Op het einde van de maand of behandelreeks krijg je bij de afrekening de nodige documenten om terugbetaling  te verkrijgen van zowel mutualiteit als verzekering.

Een consultatie bedraagt 34 euro. Voor een huisbezoek wordt een verplaatsingsvergoeding van 4 euro toegevoegd.