Over mij

Als afgestudeerde in de musculoskeletale kinesitherapie ben ik sinds 2016 te werk als zelfstandig kinesitherapeut. Hierbij heb ik tot heden een gevarieerd publiek behandeld met een breed spectrum aan letsels/diagnoses waaronder neurologische aandoeningen, sport gerelateerde letsels, nek & rug gerelateerde klachten en mensen met nood aan pre- en postnatale kinesitherapie, respiratoire kinesitherapie, postoperatieve en orthopedische revalidatie. 

Nadien vulde ik dit aan met allerhande bijscholingen  waaronder dry needling, manuele technieken, cross fit/kracht training begeleiding, loopanalyse, begeleiding van pees/spier problematieken,…

Ik sta zelf sportief in het leven waarbij ik een verscheidenheid aan sporten uitoefen van lopen, fitness/crossfit, kickboksen tot muurklimmen. Hierdoor heb ik een goede lichaamskennis en zal ik alleen oefeningen geven die ik zelf uitvoerig heb uitgeprobeerd. Dit geeft mij de mogelijkheid om zeer gemakkelijk correcte aanpassingen/aansturingen te geven om het gewenste effect te bereiken.

Afhankelijk van de pathologie zal ik met mobilisaties, manuele technieken, massage, oefentherapie, taping en dry needling op een zo lichaamsvriendelijk mogelijke manier de klachten van mijn patiënten verminderen of in de mate van het mogelijke volledig elimineren en de levenskwaliteit samen te verhogen. Luisteren naar wat juist de noden en doelen zijn van de patiënt, staat voor mij centraal. Iedereen is verschillend en de aanpak personaliseren is altijd essentieel om tot een goed resultaat te komen. Mind en body staan in sterke connectie met elkaar en op beiden inspelen is bijgevolg zeer belangrijk.